Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، میلاد نسیم سبحان درباره روند تولید این فیلم کوتاه گفت: دو فیلم قبلی من «جا به جا» (۱۳۹۶) و «او مثل من» (۱۳۹۸) داستان‌ها و فضایی واقعی داشتند، در چند جشنواره داخلی و خارجی هم نمایش داده شدند، اما ماجرای «نفس نکش» با دو فیلم قبلی تفاوت داشت. این فیلم فضایی فانتزی دارد.

یکی از شخصیت‌های «نفس نکش» موقع نفس کشیدن از دهانش دود بیرون می‌آید و این ویژگی برای خودش و اطرافیانش مشکلاتی به وجود می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موقعیت فانتزی در بستری رئال روایت می‌شود. 

این کارگردان ادامه داد: کار روی فیلمنامه و تولید این فیلم دو سال طول کشید. بخشی از تصویربرداری در تهران و بخش‌هایی اطراف تهران انجام شد. قصه در تهران،  شهرستان و در چهار لوکیشن روایت می‌شود و ما به دنبال ایجاد فضایی بودیم که لوکیشن و جغرافیا قابل باور باشد. از فروردین ماه امسال وارد پیش تولید شدیم و به دلیل جلوه‌های ویژه سنگین و نوع پروژه، جذب سرمایه برایمان مهم بود که خوشبختانه این اتفاق به شکل درست رخ داد و تصویربرداری مردادماه آغاز شد.

نسیم سبحان افزود: پس از طی مراحل فنی دی ماه امسال فیلم آماده نمایش شد، برای پخش آن برنامه‌های متعددی داریم. امیدوارم به زودی خبرهای خوبی از حضور فیلم در جشنواره‌ها بشنویم.

۵۸۵۸

کد خبر 1595480

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سینمای ایران فیلم کوتاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۷۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است

استاندار مرکزی، دانش بنیان کردن تولید را کلید حل مشکلات اقتصادی کشور دانست و گفت: حوزه اقتصاد دانش بنیان جز حوزه‌های مهم و تأثیرگذار در کشور است و در واقع، تولید دانش بنیان موجب افزایش بهره‌وری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، فرزاد مخلص‌الائمه پیش از ظهر امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در دهمین جشنواره استانی جهادگران علم و فناوری استان مرکزی اظهار کرد: حوزه اقتصاد دانش بنیان جز حوزه‌های مهم و تأثیرگذار در کشور است.

وی افزود: تولید دانش بنیان یکی از راه‌هایی است که تولید را بدون افزایش نهاده‌های تولید یا هزینه‌های تولید، افزایش می‌دهد و در واقع، تولید دانش بنیان موجب افزایش بهره‌وری می‌شود و کلید حل مشکلات اقتصادی کشور در دانش بنیان کردن تولید است.

استاندار مرکزی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری و تاکید بر تحقق اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند «علاج مشکلات کشور اقتصاد مقاومتی است» و دو رکن و پایه را برای تحقق آن در نظر گرفتند یکی اقتصاد مردمی و دیگری اقتصاد دانش‌بنیان است.

مخلص‌الائمه افزود: این دو رکن کلید اصلی رفع مشکلات کشور در عرصه‌های مختلف بوده و طبیعی است که گروهی باید پرچم را به دست گیرند و به قله برسانند.

وی، دانش بنیان کردن تولید را کلید حل مشکلات اقتصادی کشور دانست و گفت: حوزه اقتصاد دانش بنیان جز حوزه‌های مهم و تأثیرگذار در کشور است و در واقع، تولید دانش بنیان موجب افزایش بهره‌وری می‌شود.

استاندار مرکزی ادامه داد: امروز تحولات منطقه و دست برتر در مسائل مختلف در دست جبهه مقاومت و ایران اسلامی است.

مخلص‌الائمه افزود: امروز نظم نوین جهانی و هندسه جهانی قدرت که رهبر معظم انقلاب سال ۱۳۹۱ بیان کردند در حال وقوع است.

وی ادامه داد: بیداری اسلامی، شکست آمریکا برای تسلط بر خاورمیانه، آینده مبهم اتحادیه اروپا و افول وجهه آمریکا از جمله مسائلی است که مقام معظم رهبری در هندسه قدرت پیش بینی کرده بودند.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: اینکه منتظر فرمان رهبری بمانیم و هر چه را ایشان فرمودند اجرا کنیم می‌شود ولایتمداری و فرمان‌برداری، بصیرت این است که نسبت به رهنمودها و دستورات رهبر معظم انقلاب و شرایط و مشکلات موجود در کشور تصمیم مهم، درست و کارساز را بگیریم و امور را پیش ببریم.

مخلص‌الائمه اظهار کرد: بسیج معجزه معمار کبیر انقلاب و از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی است، این نهاد در همه عرصه‌ها پیش‌رو بوده و همواره پرچم توسعه کشور را در دست داشته است.

وی اضافه کرد: بسیجیان در حوزه علم و فناوری نیز می‌توانند مشکلات را برطرف و گره‌گشای مشکلات باشند.

استاندار مرکزی با بیان اینکه اقتصاد نفتی پاشنه اقتصاد کشور است تصریح کرد: باید برای پیشرفت علم و فناوری در استان و کشور کمترین زمان را سپری کنیم تا به قله‌ای که رهبر معظم انقلاب در بیانات خود فرمودند، نائل شویم.

کد خبر 751817

دیگر خبرها

  • ماجرای پاسخ عجیب بیرانوند به یک سوال؛ وقتی خبرنگار از همه جا بی‌خبر بود!
  • توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است
  • تولید ادبیات کودک و نوجوان با مشکل روبروست
  • سه عضو خانواده روستایی در سبزوار از زیر آوار بیرون کشیده شدند
  • ۳ عضو خانواده روستایی در سبزوار از زیر آوار بیرون کشیده شدند
  • وزیر صمت: مشکل اصلی صنعتگران تحریم نیست، تنوع نرخ ارز ام الفساد است
  • دست کوتاه تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه/ راه پر پیچ و خم است!
  • عملیات نظامی ایران با این حرکت عجیب، موفق به پایان رسید /ماجرای شهادت و مفقودالاثری ۱۸ اسیر چه بود؟
  • تبدیل برمودا به یکی از ویژندهای شبکه نسیم/ برنامه‌ای که قابلیت تولید در فصل‌های متعدد دارد
  • تبدیل «برمودا» به یکی از نماد‌های شبکه نسیم/ برنامه‌ای که قابلیت تولید در فصل‌های متعدد را دارد